Program


Jótékonysági koncert és táncház Kelemen István megsegítésére

Jótékonysági koncert és táncház Kelemen István megsegítésére

Jótékonysági koncert és táncház  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 24. szombat, 19:00

Közreműködnek: Nyitrai Marianna, Petrás Mária, Samu Imola, Tímár Sára, Balogh Kálmán, Kovács Ferenc, Tóth Viktor, Mihó Attila és András Orsolya, Hargitai-Halászi Lehel, Csibi Szabolcs, Kiss Krisztián, Ségercz Ferenc, az Üsztürü, Servet, Szigony, Tázló, Édes Málé és Húrekvár zenekarok.

A műsort szerkeszti: Németh László

Kelemen István, sepsiszentgyörgyi hegedűs, kobzos, hangmester.

Kamasz korában kezdett népzenét és világzenét játszani a Fabatka zenekarral. A Kalagor zenekarral elsőként adtak ki 2006-ban olyan moldvai népzenei lemezt, amin végig a hagyományos hegedű–koboz felállás hallható. Pityu alternatív és világzenei körökben a Tündérground és az Improvíziók hegedűseként lett ismert. A sepsiszentgyörgyi táncházak állandó közreműködője, hegedűt és kobozt tanít kurzusokon és táborokban. A Fabatka zenekar tagjaként több gyereklemezen szerepel és rendszeresen muzsikál gyerekprogramokon is. A zenélés mellett népzenei, világzenei és táncszínházi produkciók hangosításával is foglalkozik. Pityu családos ember, két gyermekes édesapa.

Kelemen Pityu sepsiszentgyörgyi zenész különleges élethelyzetben van. Egy ideje sajnos olyan egészségügyi problémákkal szembesül, amelyek gyakorlatilag ellehetetlenítették a munkájától, a muzsikálástól, így értelemszerűen a jövedelmi forrása is megszűnt. Azt pedig mindannyian tudjuk, hogy az orvosi konzultációk, kórházi kezelések, gyógyszerek, stb. nem kevés pénzbe kerülnek.

 

A Folker Együttes első felhívását több jótékonysági program követte Erdély szerte.

Most van a pillanat, hogy Budapesten is segíthetjük felépülését. A Hagyományok Háza a szeptember 24-i program fellépőivel egyetértésben az est teljes bevételét erre a célra ajánlja, továbbítja Kelemen Pityu részére.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!